Helgrillat lamm på Gotland
Vi har stängt för säsongen men ser fram emot att träffas igen sommaren 2025! Boka BordHelgrillat lamm varje kväll
Varje eftermiddag startar vi kolgrillningen. Ska det bli riktigt gott tar det tid. Lammen från Graute Gård grillas långsamt över glödbädden medan de vänds och penslas med vår specialmarinad.
Väljer du att äta vår Grillbuffé så tar du tillbehör från buffén och går sen fram till lammkocken för att hämta ditt kött.
Meny
Även om helgrillat gotländskt lamm är gudomligt gott kanske man inte vill äta det varje dag. Vi erbjuder även en meny baserad på gotländska och närproducerade råvaror. Det finns vegetariska och veganska alternativ.
Dricka bör man
Här på Frimis erbjuder vi mycket gott att dricka. Källvatten, kolsyrade drycker, samt öl & vin såklart, men vi kan också tipsa om lite mer speciella drycker att prova
Flädersaft
Alla behöver ett glas fläder, sommar i ett glas
Bistra Harens Valnötssup
Varje höst plockar vi valnötter från trädgården för att krydda Frimis egna sup. Mer gotländskt än så blir det inte!
Bistra Harens Maltbrygd
Varje år brygger Gotlands Bryggeri en särskild öl speciellt för oss på Frimis. Vi väntar alltid med spänning på att få provsmaka årets brygd för att se om Gotlands Bryggeri som vanligt överträffar sig själva. Prova du med.
Dricka bör man
Här på Frimis erbjuder vi mycket gott att dricka. Källvatten, kolsyrade drycker, samt öl & vin såklart, men vi kan också tipsa om lite mer speciella drycker att prova
Flädersaft
Alla behöver ett glas fläder, sommar i ett glas
Bistra Harens Valnötssup
Varje höst plockar vi valnötter från trädgården för att krydda Frimis egna supar som sedan serveras med salt kringla. Mer gotländskt än så blir det inte!
Bistra Harens Maltbrygd
Varje år brygger Gotlands Bryggeri en särskild öl speciellt för oss på Frimis. Vi väntar alltid med spänning på att få provsmaka årets brygd för att se om Gotlands Bryggeri som vanligt överträffar sig själva. Prova du med.
Frimis älskar Medeltidsveckan
Vi ser fram emot en härlig Medeltidsvecka 2025 med ännu mer hyckel och gyckel, eld i baken och kalla drycker i strupen.
Vill du delta?
Kontakta oss så kan du bli en del av Bistra Haren.