0498-21 03 60 info@matmuren.se

UNIKA EVENT FÖR SMÅ OCH STORA GRUPPER

I Frimis vackra lokaler och i S:t Nicolai mäktiga ruin med omgivande trädgård ordnar vi event för grupper som önskar sig något utöver det vanliga.

Här ordnar vi till exempel:

• Cocktailpartyn
• Temafester
• Lammgillen
• Festmiddagar i St Nicolai ruin med exklusiv underhållning
• Gotländska bufféer
• Medeltida gästabud

Bara fantasin sätter gränser. Kom med dina idéer och vi skapar ett förslag för att göra just ditt event till något oförglömligt.

KUNG BIRGERS GÄSTABUD

Kung Birgers Gästabud är en kombinerad middag och show som bygger på idén att vi är bjudna till ett riktigt Gästabud för Kung Birger. Medeltidsinspirerad mat serveras samtidigt som gycklare, narrar, trollkarlar och eldartister gör sitt bästa för att behaga kungen och hans hov.
Gästerna tar del i föreställningen med hjälp av skämtande kökspigor, magdansöser och narrar som leder gästabudets deltagare. Kvällen avslutas med eldshow av duktiga eldartister, sedan fortsätter minglet ute i trädgården eller inne på Frimis.

LAMMGILLE

Välkommen till en gotländsk festkväll!
Ett lammgille är en unik gotländsk upplevelse och vi kan dessutom erbjuda en miljö som slår det mesta när vi med kyrkoruinen S:t Nicolai som fond omgiven av en blomstrande trädgård grillar lamm över glödande kol. En stor tillbehörsbuffé står dukad för gästerna där de fritt väljer sina tillbehör.
Lammet kräva dessa drycker…
Vi har mycket spännande att erbjuda att dricka till lammgillet och rekommenderar speciellt vår egen maltbrygd som de tillverkar speciellt för oss på Wisby Bryggeri.
Vår restaurangchef har även några riktigt fina dryckespaket som ni kan välja från om ni hellre vill ha vin eller alkoholfria alternativ.

MIDDAG I HISTORISK MILJÖ

För den grupp som vill ha en upplevelse över det vanliga genomför vi middagar, medeltida gästabud och Almedalsmingel för att nämna något av vad S:t Nicolai används till idag.  
I den gamla kyrkoruinen dukar vi upp till middag, med ljussättning och eldar skapar vi en fantastisk miljö, sedan kryddar vi den med underhållning och god mat.
Mat & Show
Anpassa gärna underhållningen till menyn.
Vid en medeltidsinspirerad middag passar kanske gycklare, riddare och historiska skådespelare. Vill ni erbjuda en klassisk middag med vita dukar kan vi rekommendera underhållning av till exempel Linda Lampenius och går ni på det gotländska temat så passar ju till exempel Di Sma.

FRIMIS KROG VISBY

Smedjegatan 17
621 56  VISBY
Växel: 0498-24 79 55
Direkt: 0498-21 03 60 

Frimis Krog har stängt för säsongen men vi har öppet för grupper som vill boka. Dessutom är bokningen för bröllop och Almedalsveckan 2022 i full gång, kontakta oss för bokning.

Vi ses sommaren 2022

Här finns vi!