Julbord

Julen är matens högtid och hos oss på Frimis gör vi inget undantag. Här dukar vi upp ett klassiskt svenskt julbord förstärkt med mycket vegetariska alternativ i en sagolik miljö nära S:t Nicolai ruin. Vi skapar julstämning varje dag och lämnar inget åt slumpen.
Doftande gran, tusen juleljus, egenkokt glögg, griljerad julskinka, nybakat julbröd,
och förstås alla klassiker på julbordet samt ett dessertbord fyllt med sötsaker och ostar gör att julstämningen infinner sig.

På Frimis välkomnar vi både stora och små sällskap. I våra olika rum dukar vi ett bord för två, i ett annat välkomnar vi sällskap upp till 140 personer. Vill ni boka hela huset? Då finns det plats för 220 personer.

Julbord på Frimis

AKTUELLT BOKNINGSLÄGE
29/11 Fullbokat
30/11 Platser kvar
4/12 Fåtal platser kvar
5/12 Platser kvar
6/12 Fåtal platser kvar
7/12 Fullbokat
11/12 Platser kvar
12/12 Platser kvar
13/12 Fåtal platser kvar
14/12 Platser kvar
15/12 Fullbokat

Klassiskt julbord 840kr

Passar alla från familjer till företag då vi dukar upp i Frimis olika rum.
Onsdag-lördag kl 17-22
Ankomst 17-19

Vårt julbord är konstruerat efter de klassiska sju rundorna

1.

Första Assietten
Klassiska julinspirerade snittar som serveras vid bordet

2.

Andra Assietten​
Sill, potatis, ögghalvor, vört och julost​

3.

Tredje Assietten
Gravad och rökt lax, fiskpâté

4.

Fjärde Assietten
Kallskuret, pastejer, korv & skinka

5.

Femte Assietten​​
Småvarmt och Janssons Frestelse

6.

Sjätte Assietten​
Ost och kex

7.

Sjunde Assietten​​
Dessert och godis​

Årets Glögg

Vår sommelier kokar och smaksätter vår egna glögg. Årets smak är ännu en överraskning. Förbeställ vid bokning.

Husets sillar

Varje jul kompletterar våra kockar de klassiska sillsorterna med några nya spännande smaker. Kanske är någon av dem en ny klassiker eller din nya favorit?

Årets Glögg

Vår sommelier kokar och smaksätter vår egna glögg. Årets smak är ännu en överraskning. Förbeställ vid bokning.

Husets sillar

Varje jul kompletterar våra kockar de klassiska sillsorterna med några nya spännande smaker. Kanske är någon av dem en ny klassiker eller din nya favorit?