0498-21 03 60 info@matmuren.se
FRIMIS KROG
Helgrillat lamm på Gotland

Frimis Krog har stängt för säsongen. Välkommen 2024!
Välkomna!

Dricka bör man
Här på Frimis erbjuder vi mycket gott att dricka. Källvatten, kolsyrade drycker, samt öl & vin såklart, men vi kan också tipsa om lite mer speciella drycker att prova:
Bistra Harens Maltbrygd
Varje år brygger Gotlands Bryggeri en särskild öl speciellt för oss på Frimis. Vi väntar alltid med spänning på att få provsmaka årets brygd för att se om Gotlands Bryggeri som vanligt överträffar sig själva. Prova du med.
Flädersaft
Alla behöver ett glas fläder, sommar i ett glas ♥
Bistra Harens Valnötssup
Varje höst plockar vi valnötter från trädgården för att krydda Frimis egna supar som sedan serveras med salt kringla. Mer gotländskt än så blir det inte!

Frimis ♥ Medeltidsveckan

Vi ser fram emot en härlig Medeltidsvecka och återkommer snart med mer info om hur det ser ut på Frimis v 32.

Till Medeltidsveckan!

Helgrillat lamm varje kväll
Varje eftermiddag startar vi kolgrillningen. Ska det bli riktigt gott tar det tid. Lammen från Graute Gård grillas långsamt över glödbädden medan de vänds och penslas med vår specialmarinad.
Väljer du att äta vår Grillbuffé så tar du tillbehör från buffén och går sen fram till lammkocken för att hämta ditt kött.

Meny
Även om helgrillat gotländskt lamm är gudomligt gott kanske man inte vill äta det varje dag. Vi erbjuder även en meny baserad på gotländska och närproducerade råvaror. Det finns vegetariska och veganska alternativ.