0498-21 03 60 info@matmuren.se

Frimis är stängt för säsongen. Vi vill tacka alla härliga gäster för en fantastisk sommar och önska er hjärtligt välkomna åter sommaren 2019!

FRIMIS KROG
Helgrillat lamm på Gotland

Mitt i Visby innerstad, i den lummiga trädgården vid S:t Nicolai ruin ligger en av Visbys mysigaste uteserveringar.
Vi har öppet från v 27, alla dagar till 12 augusti, samt 15/8, 16/8, 19/8, 22/8, 23/8 och sommaravslutning den 29/8.
Här serveras helgrillat gotländskt lamm och andra läckerheter varje kväll från kl 18.

Trädgården är en lugn oas i Visby innerstad med gott om plats för hundar, barnvagnar och barn med spring i benen.

Frimis Meny  

Dricka bör man
Här på Frimis erbjuder vi mycket gott att dricka. Källvatten, kolsyrade drycker, samt öl & vin såklart, men vi kan också tipsa om lite mer speciella drycker att prova:
Bistra Harens Maltbrygd
Varje år brygger Wisby Bryggeri en särskild öl speciellt för oss på Frimis. Vi väntar alltid med spänning på att få provsmaka årets brygd för att se om Wisby Bryggeri som vanligt överträffar sig själva. Prova du med.
Flädersaft
Alla behöver ett glas fläder, sommar i ett glas ♥
Bistra Harens Valnötssup
Varje höst plockar vi valnötter från trädgården för att krydda Frimis egna supar som sedan serveras med salt kringla. Mer gotländskt än så blir det inte!

Frimis ♥ Medeltidsveckan

Under vecka 32 blir Frimis Krog lite vildare. Vi kokar fattigmansgryta samtidigt som gycklare, musiker, och allehanda pack minglar runt i trädgården, äter, skrattar, uppträder och förgyller vår tillvaro.Här blandas medeltidsklädda med 2000-talsmänniskor och stämningen brukar vara fantastisk.
Vill du äta på Frimis Krog under Medeltidsveckan så tar vi emot bordsbokningar fram till kl 20, därefter är det drop in som gäller.
Öppet 17-01.

Helgrillat lamm varje kväll
Varje eftermiddag startar vi kolgrillningen. Ska det bli riktigt gott tar det tid. Lammen från Graute Gård grillas långsamt över glödbädden medan de vänds och penslas med vår specialmarinad.
Väljer du att äta vår Grillbuffé så tar du tillbehör från buffén och går sen fram till lammkocken för att hämta ditt kött.

Meny
Även om helgrillat gotländskt lamm är gudomligt gott kanske man inte vill äta det varje dag. Vi erbjuder även en meny baserad på gotländska och närproducerade råvaror. Det finns vegetariska och veganska alternativ.

FRIMIS KROG VISBY

Smedjegatan 17
621 56  VISBY
Växel: 0498-24 79 55
Direkt: 0498-21 03 60

Här finns vi!