0498-21 03 60 info@matmuren.se

Bröllop & Fest

På Frimis erbjuder vi lokaler och menyer
för fester i alla storlekar.

Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy din fest.

FRIMIS – PERFEKT FÖR FEST OCH BRÖLLOP PÅ GOTLAND      Titta på bröllopsbilder från Frimis här!  

Har du något att fira så har vi lokaler som slår det mesta. Här dukar vi upp till festmiddagar helt enligt era önskemål.
Vill ni ha lammgille i trädgården eller kanske cocktailparty? Medeltidsfest eller vinprovning? Våra olika lokaler ger massor av möjligheter.

Mat & dryck
När det gäller vad man ska äta och dricka finns det ju oändligt många variationer. Vill du ha en disco-fest med plockmat, gotländsk buffé, sittande femrätters middag eller kaffekalas? Möjligheterna är oändliga och därför skräddarsyr vi varje fest för sig.
Behöver du inspiration inför kalaset, kontakta oss, vi har massor av idéer och förslag, sen offererar vi mat och dryck efter era förutsättningar och önskemål.

Underhållning
Vi har stor erfarenhet av att boka artister både från Gotland och fastlandet och hjälper gärna till att boka Dj, dansband eller varför inte en stå-uppkomiker? Kanske vill ni ha underhållning av en speciell orkester eller show av gycklare och eldslukare? Vi kan ordna det mesta.
Välkommen med din förfrågan!

BRÖLLOP PÅ GOTLAND
Er Stora Dag!
Om det finns en enda dag i livet då Ni är värda allas uppmärksamhet, lycka och kärlek är det på er bröllopsdag. Oavsett om ni väljer ett mindre lunchbröllop för den närmaste familjen eller ett storslaget sago-bröllop med hundratals gäster hjälper vi er att göra dagen till ett minne för livet. Frimis är den perfekta platsen för ett gotländskt bröllop, våra vackra lokaler som ligger i Visby innerstad granne med S:t Nicolai ruin passar för både små och stora bröllopsfester.

 

 

Våra lokaler för bröllopsfester:

FRIMIS

Bröllop är vår lilla specialitet på Frimis, här har ni möjlighet att fira denna speciella dag i en av Visbys allra vackraste festlokaler.
Med sitt unika läge, mitt i Visby innerstad och med en egen stor trädgård, passar Frimis utmärkt för bröllopsfester. Klassiskt vackra lokaler och närheten till St Nicolai ruin gör upplevelsen ännu större.
Matsalen rymmer upp till 130 personer och Salongen är lämplig för upp till 45 personer beroende på hur man dukar.

S:t NICOLAI

Den här ruinen är mångsidig och man kan både gifta sig och ha bröllopsfesten på samma ställe! Naturligtvis kan man även ha vigseln i ruinen och middagen inne på Frimis eller tvärtom. Att ha bröllopsfesten i S:t Nicolai garanterar en unik upplevelse. Här får även riktigt stora bröllopsfester plats. Naturligtvis har ni tillgång till trädgården för mingel och vill ni fortsätta festen till sent så ordnar vi dans, bar och vickning inne på Frimis.

MEDELTIDSKÄLLAREN BISTRA HAREN

En trappa ner finns Medeltidskällaren, en mindre lokal med en helt unik miljö. Den här källaren var i bruk redan före Waldemar Atterdags tid.

Här kan vi ordna Medeltida Gästabud och även medeltidsinspirerade bröllop för sällskap upp till 45 personer.
Önskar ni underhållning under eller efter middagen hjälper vi gärna till. Vi har gott om kontakter med musiker och gycklare och hjälper gärna till med att skapa en helhetslösning.

VIGSEL
Vi vill gärna passa på att tipsa om några vackra platser att gifta sig på:

Sankta Maria Domkyrka
Bara några minuters promenad från Frimis ligger vår vackra Domkyrka. Det gäller att vara ute i god tid eller ha stor tur om man vill gifta sig i domkyrkan men en pampigare miljö är nog svår att hitta på Gotland.

St Nicolai
Det är mycket populärt med vigsel i St Nicolai ruin. Här kan man både gifta sig kyrkligt och borgerligt. Ruinen passar kanske bäst för det något större bröllopet. Här vigs man medan svalorna flyger in och ut ur katedralens fönsterbågar. Bröllop i St Nicolai ruin kan vara klassiskt enkla eller precis hur påkostade som helst. Här får ni in en stråkorkester om ni önskar.

Högtidssalen
En trappa upp i Frimurarlogen finns en Högtidssal. Lokalen är vackert dekorerad med målad stjärnhimmel och utrustad med kyrko-orgel. Här finns plats för 150 bröllopsgäster och vi visar gärna lokalen för intresserade.