0498-21 03 60 info@matmuren.se

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Frimis är en härlig restaurang på en innegård mitt i Visby innerstad. Här serverar vi helgrillat lamm och andra gotländska delikatesser i  den härliga miljön vid S:t Nicolai ruin.

Vi arbetar också en hel del med evenemang inne i Nicolai, det kan vara allt från bröllop, konserter och konferenser till teaterföreställningar och filmvisningar.

Vi söker grillkock, lammgrillare och kallskänka till sommaren 2022. Arbetet är kvällstid i en härlig miljö. Vi arbetar med gotländska råvaror och vår specialitet är helgrillat gotländskt lamm från Graute Gård. Du ska gilla full fart och orka hålla humöret uppe även om det kan bli långa dagar ibland. Erfarenhet är nödvändig men rätt person är viktigast. Välkommen med din ansökan!.

Inför sommarsäsongen 2022 söker vi även personal till  servering och disk. Det här jobbet kräver att man är stresstålig och brinner för att göra våra gäster mätta och glada. Här finns jobb både för den som är mer erfaren och för nybörjaren så om du är intresserad skicka in din insökan.

Frimis Visby har kollektivavtal. Lön enligt avtal eller överenskommelse. Bostad kan eventuellt ordnas.

Välkommen med din ansökan via epost!